Fotograf: Peder Klingwall
Fotograf: Peder Klingwall
Fotograf: Peder Klingwall

Dette skjer i påsken

23.3- 30.3
Finn våre bortgjemte påskeegg med bokstaver på, og vær med i trekningen av et stort påskeegg. En vinner trekkes 30.3 kl. 17 på vår Facebookside. Jakten starter i resepsjonen, er gratis og er åpent for alle. Tvi tvi!

23.3 – 31.3 kl: 12-16
Kom innom før, under eller etter dagens aktivitet og unn deg noe godt fra vår fjellcafé. Har du prøvd våre berømte hjemmebakte kanelboller? Vi baker boller hver dag.

 

Påskeaften 30.3 kl: 14.30
Gratis snøaktiviteter med ski på beina for hele familien. Premie til alle. Premieutdelingen er så raskt som mulig etter arrangementslutt i peisestua. Påmelding i resepsjon, per e-post eller via telefon. Oppmøtested er i bakken ovenfor Torsetlia.

BESTILL MIDDAG
Alle kan bestille middag som spises i spisesalen eller som hentes som takeaway i resepsjon. Bestillingsfrist er kl. 11.00 samme dag for de som ikke bor hos oss, og så fort som mulig etter innsjekk for boende gjester.

PÅSKEBUFFET Påskeaften 30.3 kl: 19
Buffet inneholder flere typer varmmat, koldtbord med fiske- og kjøttretter, tilbehør og desserter. Påmelding til post@torsetlia.no innen 29.3 kl. 16


Voksen (fra 13 år): 595,- Ungdom (10-12 år): 300,- Barn (5-9 år): 150,- 0-4 år gratis.

LANGRENN & SKISENTRE
Vi ligger midt i skiløypenettet og får rykende ferske skiløyper tidlig. Torsetlia ligger også fint plassert mellom skisentrene i Uvdal og i Dagali. I tillegg er det kort vei til flere sentre på Geilo.

Se løypekart her
Link til online bestilling (og priser)