Langrenn

Torsetlia ligger midt i skiløypenettet på Dagalifjell. Er det nok snø kan området ha opp mot 150 km med langrennsløyper. 

Skiløypeprepperne har stasjon rett nedenfor Torsetlia som gjør at vi får rykende ferske skiløyper tidlig på dagen. 

Link til online løypekart

Alpint og snowboard

Torsetlia ligger praktisk plassert mellom skisentrene i Uvdal og i Dagali. I tillegg er det kort vei til flere sentre på Geilo. Vi hjelper gjerne med å velge skisentret som passer best for dere. 

Uvdal Alpinpark:
6 minutter med bil til toppen av bakken. 13 minutter til bunnen av bakken. 

Uvdal Skisenter:
12 minutter i bil. 

Dagali Fjellpark:
8 minutter i bil.   

Skisentre på Geilo: 
30 minutter i bil. 

Norges lengste kjelkebakke

Test ut kjelkekjøring i Norges lengste preparerte kjelkeløype i Dagali. Ta skitrekket i Dagali Fjellpark opp og lek deg nedover kjelkeløypa. Fjellparken har også alpint- og snowboardbakker og ligger kun 8 minutter unna Torsetlia i bil. 

Torsetlia's påskeskirenn

Bli med på vårt årlige påskeskirenn for alle aldere hver påskeaften. Arrangementet er gratis og er åpent for alle som ønsker å delta.

Påmelding gjøres i resepsjonen eller per epost eller telefon. 

Dyr

Langedrag Naturpark
Har rundt 350 dyr fordelt på 25 arter og ligger kun en 50 minutters kjøretur fra Torsetlia. Fjellgården har eget ysteri og geitemelkproduksjon, i tillegg til at de også arrangerer leirskole. 
 
På tunet kan besøkende oppleve nærkontakt og kos med husdyrene som går fritt rundt. I naturparken kan du også studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr.
 
Hele året har Langedrag ulv- og gaupegårds-besøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene. De har også ulike kurs som fotokurs, yogakurs og ride- og dyrestell kurs. Om vinteren tilbyr de også snørekjøring, kanefart, hundekjøring. 

 

Geilo Hestesenter
Ligger kun 30 minutter kjøretur unna og tilbyr også ridning og kanefart.

Motorsport

I Dagali kan dere oppleve mye spennende som snøscootersafari, is-karting, powerturn buggy, bilslalom og vinter paintball.