Langrenn

Torsetlia ligger midt i skiløypenettet på Dagalifjell. Er det tilstrekkelig med snø har området ca. 150 km med langrennsløyper. 

Skiløypeprepperne har stasjon rett nedenfor Torsetlia. Dette gjør at vi får rykende ferske skiløyper tidlig på dagen. 

Link til online løypekart

Alpint og snowboard

Torsetlia ligger glimrende plassert mellom skisentrene i Uvdal og i Dagali. I tillegg er det kort vei til flere sentre på Geilo. Vi hjelper gjerne med å velge skisentret som passer best for dere. 

Uvdal Skisenter:
12 minutter i bil. Uvdal Alpinpark er en del av dette senteret og kan nås etter 6 minutter i bil (til toppen av bakken) og 13 minutter til bunnen av bakken. 

Dagali Fjellpark:
8 minutter i bil.   

Skisentre på Geilo: 
30 minutter i bil. 

Heisbasert kjelkekjøring

Norges lengste preparerte akebakke med heis (1,850 m) finnes bare en kort tur fra Torsetlia. Det er utrolig morsomt, og overhode ikke bare for barn. Tvert imot! Minimumsalderen er 12 år, eller 10 år i følge med en voksen.

Med riktig snøforhold kan nemlig de spesiallagde kjelkene nå hastigheter opp mot 70 km/t, når du suser nedover løypa. Derfor finnes det også bare maksimalt 30 kjelker samtidig i bakken. Som du kan se er kapasiteten begrenset, og det er derfor viktig med forhåndsbestilling.

Akeløypa er ganske lang og består av rette etapper og flere kurver. Den lokale utleien har alt du trenger – kjelker, hjelmer og briller. Leie er inkludert i prisen.

Du kan glede deg også over fugleperspektivet. Utsikten mot Hallingskarvet, Geilo og Hardangervidda er perfekt.

Gjennomføres: jul – ½ av april.

Bestill 1 times aking Bestill 2 timers aking

Kveldsaking i dagali fjellpark

Bestill en eksklusiv akeopplevelse i Dagali Fjellpark. En aketur i rasende fart nedover skråningen i mørket under stjernehimmelen med en kraftig hodelykt, er en unik opplevelse. 

Dette er en inspirerende, morsom, alkohol fri kveldsunderholdning, som du kommer til å huske lenge.  

Norges lengste preparerte akebakke med heis (1,850 m) finnes bare en kort tur fra Torsetlia. Det er utrolig morsomt, og overhode ikke bare for barn. Tvert imot! Minimumsalderen er 12 år, eller 10 år i følge med en voksen.

Gjennomføres: jul – ½ av april.

Bestill 1 times kveldsaking Bestill 2 timers kveldsaking

Torsetlias påskeskirenn

Bli med på vårt årlige påskeskirenn for alle aldere hver påskeaften. Arrangementet er gratis og er åpent for alle som ønsker å delta.

Påmelding gjøres i resepsjonen eller per epost eller telefon. 

Dyr

Langedrag Naturpark
Har rundt 350 dyr fordelt på 25 arter og ligger kun en 50 minutters kjøretur fra Torsetlia. Fjellgården har eget ysteri og geitemelkproduksjon, i tillegg til at de også arrangerer leirskole. 
På tunet kan besøkende oppleve nærkontakt og kos med husdyrene som går fritt rundt. I naturparken kan du også studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr.

Hele året har Langedrag ulv- og gaupegårds-besøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene. De har også ulike kurs som fotokurs, yogakurs og ride- og dyrestell kurs. Om vinteren tilbyr de også snørekjøring, kanefart, hundekjøring. 

 

Geilo Hestesenter
Ligger kun 30 minutter kjøretur unna og tilbyr også ridning og kanefart.

Motorsport

I Dagali kan dere oppleve mye spennende som snøscootersafari, is-karting, powerturn buggy, bilslalom og vinter paintball.