
Mer om festivalprogrammet 2022
FREDAG
FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.
LØRDAG
SALG AV LOKALE PRODUKTER
En glimrende anledning til å sikre deg lokalmat fra Uvdalsbonden, rakfisk (villfisk) fra Hardangervidda, håndarbeid m.m. som julegaver eller noe til deg selv.
Årets selgere: Tove Holmsen /vev- og strikkearbeider.
BLI KJENT MED UVDALSBONDEN FOREDRAG
Bli kjent med Uvdalsbonden og deres produkter i et gratis foredrag i peisestuen.
LUNSJ – FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Eventuelt ledige plasser selges i resepsjonen samme dag.
RAKFISK FESTMIDDAGBUFFET & KÅRING AV FOLKETS RAKFISKFAVORITT
Lokale produsenter, villfisk fra Hardangervidda. Smak og stem frem din favorittrakfisk. Buffeten består av rakfisk med tilbehør og desserter. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.
Årets rakfiskprodusenter som deltar i kåringen: