Mer om festivalprogrammet 2022

FREDAG

FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.


LØRDAG

SALG AV LOKALE PRODUKTER
En glimrende anledning til å sikre deg lokalmat fra Uvdalsbonden, rakfisk (villfisk) fra Hardangervidda, håndarbeid m.m. som julegaver eller noe til deg selv. 

Årets selgere: 
▪️Tove Holmsen /vev- og strikkearbeider.
▪️ Karis Glass- og Keramikkverksted.
▪️ Astritrollet /strikkearbeider m.m.
▪️ Fjell Smak /lokalmat lam og vilt.
▪️ Uvdalsbonden/ lokalmat kjøtt.
▪️ Håvardsrud Rakørret Uvdal /Rakfisk og fersk frossen ørret.
▪️ Håvardsrud Rakørret Tinn /Rakørret.
▪️ Fjellspira /Rakørret og urter.
▪️ Brøstrud Rakfisk /Rakfisk og skinnfeller.
▪️ Hardangervidda Opplevelser /Rakfisk.


BLI KJENT MED UVDALSBONDEN FOREDRAG
Bli kjent med Uvdalsbonden og deres produkter i et gratis foredrag i peisestuen.


LUNSJ – FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Eventuelt ledige plasser selges i resepsjonen samme dag. 


RAKFISK FESTMIDDAGBUFFET & KÅRING AV FOLKETS RAKFISKFAVORITT
Lokale produsenter, villfisk fra Hardangervidda. Smak og stem frem din favorittrakfisk. Buffeten består av rakfisk med tilbehør og desserter. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.

Årets rakfiskprodusenter som deltar i kåringen: 
▪️Håvardsrud Rakørret Tinn
▪️Håvardsrud Rakørret Uvdal
▪️Brøstrud Rakfisk
▪️Hardangervidda Rakfisk
▪️Fjellspira
▪️Hardangervidda Opplevelser
▪️Geitevatn Fisk