Mer om festivalprogrammet 2023

FREDAG

FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.


LØRDAG

SALG AV LOKALE PRODUKTER
En glimrende anledning til å sikre deg lokalmat fra Uvdalsbonden, rakfisk (villfisk) fra Hardangervidda, håndarbeid m.m. som julegaver eller noe til deg selv.

Årets selgere: 
Kommer snart 


FAGSEMINAR: HANEN V/BERNT BUTCHER JOHANNESSEN (45 min)
Med sider, og lokale produsenter med mat til sider. 18 års grense. Må forhåndsbestilles.


LUNSJ – FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Eventuelt ledige plasser selges i resepsjonen samme dag.


RAKFISK FESTMIDDAGBUFFET & KÅRING AV FOLKETS RAKFISKFAVORITT
Lokale produsenter, villfisk fra Hardangervidda. Smak og stem frem din favorittrakfisk. Buffeten består av rakfisk med tilbehør og desserter. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.

Årets rakfiskprodusenter som deltar i kåringen:
Kommer snart