FERIEHUS I SPANIA 

Rekkehuset ligger på solfylte Manilva Beach som er et rolig og familievennlig område, med flere km med strandlinjer og flott strandpromenade begge veier. Stedet er lokalisert på den spanske solkysten, en time fra Malaga i retning Gibraltar. 

Området har fin atmosfære med mange muligheter for aktiviteter som golf, ridning, sykling, handling m.m. Det finnes et bredt og spennende utvalg av butikker, restauranter, strandbarer og barer i gangavstand fra huset. Det er enten gangavstand eller en kort kjøretur til mange matbutikker fra huset. 

På Manilva Beach finnes to tennisbaner, en lekeplass og to svømmebasseng som kan disponeres. Området passer godt til daglig utendørs trening som styrketrening, svømming, løpeturer eller rolige gåturer langs stranden. Det er også flotte turmuligheter i fjellene til fots eller på sykkel. Nærområdet har taxi service og offentlig transport som buss.

Om Rekkehuset

Boligen er siste huset i rekken og har beste beliggenhet ved stranden. Husets terrasse er skjermet på bakkenivå og boligen byr på flott havutsikt og god oversikt over strand og nærmeste tilgjengelige basseng. Boligen består av to etasjer, og har tre soverom, to bad, kjøkken, stue, spisestue og gjestetoalett. To av soverommene har egen balkong. Huset og hagen har morgensol og gode solforhold hele dagen. Ettermiddagssolen kan også nytes på ene balkongen i andre etasje. Det er aircondition i hele huset.

I første etasje finnes en større skjermet terrasse med benk som gjør det mulig å lage mat ute, enkel kullgrill, spisegruppe og andre sittemøbler. Utenfor terrassen er husets store hage som er perfekt for ballspill m.m. Fra hagen er det 100 meter til havet. Huset har 10 private solsenger som kan brukes i hagen eller på stranden.

Kjøkkenet er godt utstyrt med god benkeplass, kjøleskap med fryser, komfyr, oppvaskmaskin, klesvaskemaskin, Nespresso kaffemaskin, kaffetrakter, vannvarmer, juicepresser, håndmikser, mikrobølgeovn m.m.

Huset har to komplette bad i andre etasje. Begge badene har badekar. Det største badet har også ekstra dusj, vegger og gulv er dekorert i marmor. Dette badet har flott utsikt over Middelhavet. I første etasje finnes et gjestetoalett.

Huset disponerer egen privat utendørs parkeringsplass med kort avstand til boligen.

Sluttvask er ikke inkludert. Pris sluttvask: 1 000,-

Veien hit: 1 times kjøring sydover fra Malaga flyplass på A7 eller AP 7.

Leiebil

Når du bestiller opphold hos oss tilbyr vi deg rabatt på leiebiler hos «Brunos Car Rental». Bilen kan da hentes på Malaga flyplass når du lander, samtidig som du sparer penger med vår rabattkode.

Besøk husets facebookside her

Aktiviteter

Shopping

Det finnes en rekke store kjøpesentere i kjøreavstand, blant annet La Cañada som ligger ca 35 minutter fra boligen. Gibraltar tilbyr spennende butikker i stedets hovedgate «main street» og Puerto Banus og Marbella tilbyr eksklusive designerbutikker og kjøpesenteret El Corte Inglés. Gibraltar og Puerto Banus ligger ca 30 minutter fra boligen.

Det finnes mange muligheter for spa i Estepona og Marbella. Noen spa steder er: Barceló Estepona, Elba Estepona eller Club Marbella. Estepona og Marbella ligger 20-30 minutters kjøretur fra boligen.

Det finnes flere alternativer for golf. Noen golfalternativer er Valderrama, San Roque, Sotogrande og Golf La Duquesa. Sistnevnte ligger kort vei fra boligen.

Tivoli World i Benalmádena ligger ca en times kjøretur fra huset. Dette er et stort tivoli med karuseller og berg og dalbane for både store og små. For de eldre anbefales et besøk i det populære spøkelseshuset.

Aqualand Torremolinos, ligger ca en time kjøring fra Manilva Beach. Her finnes mye morsomt for barn og voksne. Andre badeland er Bahia Park i Algeciras mot Gibraltar.

I Estepona, kun 20 minutters kjøretur fra Manilva Beach finner man Selwo Dyrepark. Andre dyreparker i området er Fuengirola Zoo, Krokodillepark i Torremolinos, Sea life Centre og Selwo Marina begge i Benalmadena.

Ved havnen i Estepona kan man leie katamaran med mannskap. Her bader man og koser seg i avslappende miljø. Er man heldig kan man se delfiner.

Her forsyner en seg med leire fra leirvegg og fordeler utover kroppen. Soltørker og deretter legger man seg i elva eller tar et bad inne i grotten.

Steder å besøke

Castillo

Fiskelandsbyen i retning Puerto de la Duquesa. Fin liten gange fra huset med lokale restauranter og barer.

Båthavnen ligger ca 20 minutters gange fra Manilva Beach. Stedet tilbyr et variert utvalg av restauranter og barer og en hyggelig atmosfære.

En by med atmosfære som tilbyr et hav av opplevelser for hele familien. Den fornyede gamlebyen er en av de vakreste i Andalucía, og dens labyrint av hvite gater, dekorert med fargerike potter med blomster, er selve essensen av en kystnær andalusisk by. Byen tilbyr restauranter, kulturelle aktiviteter, butikker, gatekafeer og tapasbarer som serverer tradisjonelle spanske delikatesser m.m. Byen ligger ca 20 minutters kjøretur fra Manilva Beach, i retning Malaga.

Er en britisk koloni. Gibraltar er i dag det eneste stedet i Europa hvor det lever aper i vill tilstand. Stedet tilbyr restauranter, butikker og mye annet spennende. Stedet ligger ca 30 minutters kjøretur fra boligen.

Finnes mange restauranter, barer, diskoteker og havnen Puerto Banus. Opplev å gå gjennom Marbellas vakre og sjarmerende gamleby, Casco Historico, for å få et glimt av det tradisjonelle Spania. Duftende appelsintrær i bakgrunnen, trange smug og blomster langs gatene m.m. Stedet ligger ca 30 minutters kjøretur fra boligen.

Er hovedstaden på Costa del Sol (den spanske solkysten) og er Spanias femte største by. Málaga er omgitt av fjellområder og to elver og er en populær turistby. Byen er også hjembyen til selveste Pablo Picasso. Málagas gamleby er en av verdens eldste byer og er verdt et besøk. Byen ligger ca 1 times kjøretur fra boligen.

Er en av de vakreste landsbyene i provinsen Málaga, som ble oppført på en bakketopp mellom Ronda-fjellene, Costa del Sol og Gibraltar. Byen ligger ca 30 minutters kjøretur fra boligen.

Er en by i det sørlige Spania, og er hovedstad i provinsen Granada. Den er særlig kjent for slottet Alhambra fra da maurerne styrte denne delen av Spania. Festningen står i dag på UNESCOs verdensarvliste og er en av landets største turistattraksjoner. Byen ligger ca 2,5 timers kjøretid fra boligen.

Er en fjellkjede i Andalucía i Spania 3479 moh. Stedet er et populært turistmål, da de høye fjelltoppene gjør det mulig å gå på ski i det som er Europas sørligste skianlegg. Stedet ligger litt under 3 timers kjøretur fra boligen.

Er en by i Andalucía. Den er den sørligste byen på det kontinentale Europa og ligger ved Gibraltarstredet.
På grunn av sterke vinder er byen veldig populær blant surfere og kitere. Stedet ligger litt under en times kjøretur fra boligen.

Byen er best kjent for sitt navn, som har gitt navn til den populære sterkvinen sherry, som blir produsert i store mengder i dette området. Byen ligger ca 1,5 timers kjøretid fra boligen.

Er en av Spanias eldste byer, og den regnes som tyrefektingens vugge. Byen ligger på et platå som deles i to av en dyp kløft. Det finnes 3 broer over denne kløften, blant annet Puente Nuevo fra 1793. Broen er vakker og utsikten over kløften er spektakulær. Dette er viktig grunn til at Ronda er en svært populær turistby på alle tider av året. Byen ligger ca 1,5 timers kjøretid fra boligen.

Byen har tre bygninger på UNESCOs liste over Verdensarv: La Catedral, El Alcázar og El Archivo General de Indias. De tre bygningene ligger i umiddelbar nærhet til hverandre, midt i Sevillas bykjerne. Byen ligger litt over to timers kjøretid fra boligen.