Mer informasjon under de ulike aktivitetene kommer.

Fjelltur

Turstiene på Dagalifjell er lette, varierte og myke med fjærende underlag og Torsetlia ligger midt i turløypenettet. Vi hjelper gjerne med å anbefale fjellturer tilpasset deres behov og ønsker. De grønne ringene på første bildet på venstre side viser fjellvannet som vi selger fiskekort til våre gjester.

Fiske

Fjellvannene på Dagalifjell:
Kun våre gjester kan kjøpe fiskekort til fjellvannene i resepsjonen. De ulike fjellvannene heter: Øvre og nedre Løytetjønn, Fyrestjønn, øvre og nedre Kroktjønn, Gvonnetjønn og Løytetjønni. Vi selger også turkart over Dagalifjell.

Det er mulig å leie fiskeguide mot et tillegg i prisen. Dette må avtales i god tid i forveien.

I tillegg til fjellvannene så selger vi også fiskekort til Numedalslågen. 

Dyr

Langedrag Naturpark
Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 arter og ligger kun 50 minutters kjøretur fra Torsetlia. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon, i tillegg til at de også arrangerer leirskole. 
 
På tunet kan besøkende oppleve nærkontakt og kos med husdyrene som går fritt rundt. I naturparken kan du også studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr.
 
Hele året har Langedrag ulv- og gaupegårds-besøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene. De har også ulike kurs som fotokurs, yogakurs og ride- og dyrestell kurs. Om sommeren arrangerer de også rideleir, familieleir, seterdager, besteforeldre-barnebarnleir og andre aktiviteter for hele familien.
Bjørnepark

Bjørneparken i Flå. De har norske rovdyr, ville dyr og husdyr fra bondegården.

Vannaktiviteter

Diverse

Biltur

Fint utgangspunkt for bilturer til Rjukan og til Vestlandet via Flåm.

Dresinsykling

Dresinsykling på Veggli.