Middag kl. 18 - 20
Middagene som serveres på Torsetlia er basert på lokale mattradisjoner og den inspirasjonen som Hardangervidda gir oss. Reinsdyrsteik og fjellørret er klassikere hos oss!
Gjester som bor hos oss ønskes at bestiller middag raskest mulig etter innsjekk. Gjester med halvpensjonsopphold har inkludert dagens 3-retters middag.
De som ikke bor hos oss kan også bestille middag. Frist for bestilling er innen kl. 12.00 samme dag.
Bestill middag herFrokost kl. 08 - 09.30
På frokostbuffeten serveres det hjemmebakt brød og rundstykker med ulike type pålegg som syltetøy, kjøttpålegg, gulost/brunost med mer. I tillegg til knekkebrød, frokostblandinger, kokte egg, grønnsaker m.m.
Det er mulig å smøre niste og fylle termos mot pristillegg.
Torsetlias fjellmatbuffet
Vi tilbyr kortreiste buffeter til alle anledninger på bestilling. Buffetene inneholder flere typer varmmat, koldtbord med fiske- og kjøttretter, tilbehør og desserter. Vi kan skaffe det meste innenfor lokalmat som gravet og røkt fisk og kjøtt, varme retter av lam, elg og rein etc.
Vi skreddersyr gjerne ditt måltid/arrangement med lokalt snadder, og tilpasser utvalget etter dine ønsker og foretrukket prisnivå.
