Mer om festivalprogrammet 2024

FREDAG

FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.


 

LØRDAG

SALG AV LOKALE PRODUKTER

Årets selgere:
Rakfisk:
– Nordre Brøstrud Rakørret.
– Hardangervidda Opplevelser.
– Hardangervidda Rakfisk (Selger også einerrøkt fjellørret og ørretrogn).
 
Øvrig:
– Fjellsmak: Lokalmat blant annet lam og vilt.
– Lena Nørstebø: Maleri, sjokoladekort & andre små gaver.
– Tove Holmssen: Vevarbeid og strikkearbeid.
– Astritrollet: Strikk gaveartikler.
– Kari Bjørnsrud: Keramikk
 
Salget foregår innendørs i 1. etasje i nordenden av bygget (Retning Dagali).

FAGSEMINAR OM VIN/BOBLER
Svein Falch er en anerkjent Sommelier, og foredragsholder, med over 30 års erfaring i faget. Vi blir geleidet gjennom viner og bobler fra ett av Englands ledende vinhus. Vinhuset i Kent heter Balfour Winery.

Vinene som smakes er. Balfour Leslies Reserva, Balfour Brut Rose 2019, Balfour Skye`s Chardonney 2022 og Balfour Luke`s Pinot Noir 2022.


LUNSJ – FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Eventuelt ledige plasser selges i resepsjonen samme dag.


RAKFISK FESTMIDDAGBUFFET & KÅRING AV FOLKETS RAKFISKFAVORITT
Lokale produsenter, villfisk fra Hardangervidda. Smak og stem frem din favorittrakfisk. Buffeten består av rakfisk med tilbehør og desserter. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.

Hvert år kjemper lokale rakfiskprodusenter om tittelen Folkets Favoritt under Rakfisk Festmiddag, Fjellmatfestivalen på Torsetlia. Alle deltakerne er godkjente produsenter som fisker villfisk fra Hardangervidda.

Her er årets deltakere: 
– Nordre Brøstrud Rakørret
– Geitevatn Fisk
– Hardangervidda Opplevelser
– Hardangervidda Rakfisk
– Håvardsrud Rakørret Tinn
– Håvardsrud Rakørret Uvdal