Fjell- & mindfulness retreat

25-27. september 2020 på Torsetlia med Elin Snaprud.  

vasstulan-086fffffffffff_orig

Velkommen til en spennende helg ved porten til Hardangervidda og på Torsetlia Fjellhotell hvor vi forenes med fjellets magiske natur og trår inn i vår egen værekraft. På dette weekend-retreatet vil vi spesielt fokusere på «å stå i egen (være)kraft.»

I det hektiske samfunnet vi lever i og med alle forandringene og krisene som dukker opp blir det viktig å kunne stå i seg selv og sin egen kraft.

Det er lett å miste energien sin til omverden og bli svekket av alt rundt oss som skjer. Vi har jo også vårt eget individuelle liv og relasjoner å forholde oss til som krever sin oppmerksomhet.

Å beholde balansen, kunne sortere og være i egen kraft for bedre å tåle livets uforutsigbarhet og ivareta helsen er det vi skal ta for oss denne helgen.

Den enkelte får mulighet til å flette opplegget til seg og sitt liv og ta med seg det som blir nyttig videre inn i hverdagen.

Her blir det forelesning, meditasjoner, ulike øvelser, dyp avspenning, fjellvandring, refleksjoner og en weekend for inspirasjon og mening.

Sammen lager vi en avslappet og god stemning med de gode menneskemøtene og samtalene.

Det er plass til 10 – 12 deltakere på retreatet.

grgr045_orig

Retreat-weekenden blir tilrettelagt med muligheter for vandreturer, alenetid og sosialt samvær som blir riktig for deg! Høsten er vakker på fjellet med frisk luft og farger.

ff* Med forbehold om endringer i programmet og annen info. 

 

Om kursholder og terapeut Elin Snaprud

vasstulan-074fefe_origElin har spesialisert seg på endringsprosesser og virkemidlene som skaper balanse i kropp, sinn og sjel med sin bakgrunn i kommunikologi, meditasjon og naturterapi. Hun holder egen praksis med coaching, soneterapi, aromaterapi og kursvirksomhet siden 1999, samt retreats i inn og utland siden 2014. Elin driver firmaet I balanse. Mer info på www.ibalanse.org

For link til arrangementets nettside klikk her

Behandlinger

jjoiuyr 20150616-140254

På retreatet kan du kan bestille en 1/2 times intuitiv massasje med fokus på å løsne opp spenningspunkter, avstressing og ro. Et annet alternativ er å bestille en løsningsorientert mini coaching-time med kartlegging av hva akkurat du trenger videre i ditt liv.

Individuell behandling eller konsultasjon kommer utenom retreatprisen.

dsfgweg

Påmelding

Påmelding gjøres direkte til Torsetlia via telefon: 32 74 36 81 eller via epost: post@torsetlia.no. Bindende påmelding innen 14.august. m/depositum. Depositum 1000,-

Hyttefolk eller lokale kan melde seg på uten overnatting etter 14.august dersom det fortsatt er ledig plass.

 

Spørsmål

Spørsmål om kursinnhold rettes til Elin Snaprud per telefon: 975 62 226 eller via epost: elinsn@hotmail.com