Teambuilding

Vi skreddersyr teambuilding for din bedrift!

 

Gladiatoren

To og to utfordres sittende på en robust trestamme. Med en hånd på ryggen og andre med et grep rundt høysekken, er det om å gjøre å dulte konkurrenten ned i halmen under trestammen. Veldig festlig og ikke minst underholdende!

Pil og Bue

Hvem har en Robin Hood i seg? Her er det om å gjøre å beherske selve utstyret og selvsagt treffe blinken. En aktivitet som virkelig gir mestringsfølelse når man lykkes.

Bungeerun

En av våre mest populære teambuildingaktiviteter. Med bungeestrikk rundt livet er det om å gjøre å komme lengst og plante sitt flagg. Både enkeltvis og parvis kan man utfordre hverandre i denne aktiviteten og et uvisst antall teknikker kan utprøves.

Tandemski

Vinteraktivitet der man kan plassere opptil 3 personer på hvert par ski. Her er det om å gjøre å være samstemte og komme først i mål. Svært utfordrende, men mest av alt hysterisk morsomt.

Dekk-kast

Her skal man bygge sin egen hinderløype mens man gjennomfører den. Man kaster dekkene foran seg for deretter å hoppe i dem. Målet er selvsagt å komme først, men skal man kaste langt og måtte hoppe langt eller kort og måtte kaste flere ganger…?

Hodebry

Litt hodery må man ha, og vi har satt sammen noen oppgaver som er finurlige, uformelle og morsomme. Løsningene er ikke alltid så logiske eller ulogiske som de ser ut til…

Kanores

Hvem er rasket i kano? Rett og slett kappløp med kano. Annerledes kappløp som både utfordrer styrke, teknikk og lagfølelsen.

Blind manns bløff

To og to gjennom en hinderløype, Høres kanskje lett ut? Hinderløypa blir straks mer utfordrende med bind for øynene på lagkameraten. Her må man stole på magefølelsen og ikke minst på lagkameraten.

Priser fra kr. 400,-

Ring 32 74 36 81 eller email oss på post@torsetlia.no for reservasjon og mer informasjon.