Fjellmatfestivalen

20 – 22.november 2020

Bouffet_06_web
(Fotograf Emanuele Lombardo)

16 året i 2020.
Fjellmatfestivalen er en årlig mat og opplevelsestradisjon på Torsetlia, Dagalifjell, med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider.

Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen. Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. I områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme.

Fjellmatfestivalen består av Fjellvitts årlige utdelig av Fjellvitts ærespris og fjellets gourmet på fredag. Lørdag arrangeres en mini fjellmatbuffet på dagen og avsluttes med rakfisk festmiddag og kåring av folkets favorittfisk.

Vi ønsker alle velkommen til en ekte matopplevelse.

La folket komme til fisken!

_L8A3019_web
(Fotograf Emanuele Lombardo)
Bouffet_10_web
(Fotograf Emanuele Lombardo)
_L8A3042_web
(Fotograf Emanuele Lombardo)
_L8A2970_web
(Fotograf Emanuele Lombardo)
Bouffet_12_web
(Fotograf Emanuele Lombardo)
rsz_fjellmat_festivalennov2016_064
(Fotograf Alice Enderud Tollefsen)
rsz_fjellmat_festivalennov2016_056
(Fotograf Alice Enderud Tollefsen)
rsz_fjellmat_festivalennov2016_059
(Fotograf Alice Enderud Tollefsen)
rsz_fjellmat_festivalennov2016_178-1
(Fotograf Alice Enderud Tollefsen)
rsz_fjellmat_festivalennov2016_173
(Fotograf Alice Enderud Tollefsen)
DSC_0616
rsz_fjellmat_festivalennov2016_218
(Fotograf Alice Enderud Tollefsen)
Koldtbord
(Fotograf Peder Klingwall)
Koldtbord
(Fotograf Peder Klingwall)